27 Mart 2010 Cumartesi

Nese´de bulusma - Padisah lokumu



Epey önce arkadasim Nese´ye davetliydik. Bize bu nefis mamalari hazirlamis. Canim benim o hünerli ellerine saglik, herseyler cok nefisti. Hele padisah lokumun... cok lezzetliydi... tarifi pek bir yakinda...

Kimimiz metabolic balance diyetini yaptigimiz icin yazik sasti kaldi neler hazirlayacagini. isin kötüsü ne biliyormusunz? Rejim planina uygun yemekler yapmis bize ama... o güzelliklere dayanamayip biz diger yemeklerdende yedik. Of yaaaaaa... can bogazdan gelir. Öyle degilmi arkadaslar???

Ama acil diyet yapmak icin motivasyona ihtiyacim var. Olmuyor olmuyor olmuyor... önceki istikrarim kararliligim dayanma gücüm nerelere kayboldu bilmem. ip uclariniz tecrübeleriniz varmi??? Yaz geldi kapiyi caldi hala ben yiyelim icelim güzelleselim modundayim ooooooffff...



Bence hic kacirmayin bi bakin...


Bende bloglara istedigim zamani malesef ayiramiyorum. Dostlarim sizleri son zamanlar bosladiysam yorumlarinizi cevapsiz biraktiysam ziyaretinize gelemediysem kusurma bakmayin ne olur. Umarim yine eski enerjim ve zamanima kavusurum ve yine bolca birlikte oluruz.
Mutlu pazarlar diliyorum size... Sevgilerimle...


8 yorum:

Adsız dedi ki...

of of.. evet diyetimiz o gün maalesef bozuldu..ama pismanmiyiz?? ASLA!! :))
Son derece itina ile hazirlanan bir sofraydi,hersey mükkemmeldi.
Nesenin ellerine saglik.
yasemin

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

afiyetler olsun,
iyi haftalar
sevgiler...

Adsız dedi ki...

Sagolun canim..Asil ben sizlere tsk ederim...Beni o günlerde desteklemek icin elinizden geleni yaptiniz.Beni yanliz birakmadiniz...Moralimi yükset tutdunuz.Sizlere sagolun..Afiyet seker olsun.Ümmüsüm sanda tsk Blogunda bana yyer verdigin icin....Öptüm Nese

kristalkelebek(aslı) dedi ki...

Canım hemşerim sofra nefismiş gerçekten:).
Padişah lokumunun tarifini de sabırsızlıkla bekliyorum:)).
Sevgiler, öpücükler;).
aslı

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Canim,
öncelikle süper uzun ve beni bir hayli motive eden yorumun icin tesekkürler:))

Bakiyorum sende artik rehavetten siyrilmissin gibime geldi, hadi "gib dir 'nen Ruck" diyorum, ha gayret!!

Haftada bir olsa bile bizleri yanliz birakma, iki cocukla gercekten isimiz zor bizlerin ama dimi??

Nese'nin sofrasi, yemekleri ve özellikle de padisah lokumu harika görünüyorlar, tarifini bekliyoruz ona göre.

Sevgilerimle ve kocaman öptüm.

kalpkurabiye dedi ki...

Kalpkurabiye Olarak YE# 54 ŞIMARTAN MEYVELİ TATLAR ETKİNLİĞİ ' ne ev sahibeliğini yapıyorum ve
1-30 NİSAN 2010 Tarihleri arasında katılımlarınızı heyecanla bekliyorumm..


Kıpır kıpır, sımsıcak, aşk dolu, mis kokulu bu güzell bahar günlerinde tümm can dostlarımı etkinliğimi şenlendirmek üzere davet ediyorum..


Blogu olan arkadaşlar, blogunuzun ismini, tarifinizin adını ve linkini,
Blogunuz yoksa isminizi ,tarifinizin adını, fotosunu ve yaşadığınız şehiri dnz.gns.37@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz..

keskinli dedi ki...

canim o güzel yorumun icin tesekkür ederim siz malesef diyetteymissiniz benide alin su diyete ya böyle nereye kadar devam eder::::))))

arkadasinin ellerine saglik hersey süper görünüyor

listeyede hemen ekliyorum kusura bakma canim tasirken kaymis sanirim öptüm sevgiler

Yaren dedi ki...

Bizde mahalledeki kadinlar olarak toplu diyete basladik. Sürekli birbirimizi motive ediyoruz.TAbiki bizimde basimiza böyle seyler geliyor,diyeti bozdugumuz zamanlar oldu.Bir komsumuz 3 ayda 18 kg verdi hemde öyle sivir diyetler yapmadan. Onu örnek almaya calisiyoruz. Sana tavsiyem ilk 3-4 gün lahana corbasi ile diyete basla.Lahana corbasi senin istahini degistirecektir.Daha sonra da az yemegi isteyeceksin. Kahvaltida esmer ekmek ye ,yagsiz örünler kullanmaya bak .Ama ekemegini salamli yemek istersende ye,kisma kendini. Ögle salata . Aksama sebzse yada izgara cesitleri ama kesinlikle altidan önce yemen lazim. Arada atistirmak yok,tatlikiyi o kadar canin cekmicektir,lahana diyetinden sonra. Istersen sporda yaparsan daha kolay verirsin.ARkadasimiz yapdanan verdi.Ve sabirla bozmadan diyetini devam et.Insal. istedigin kiloya ulasirsin.Padisah lokumda nefis görünüyor,arkadasininda ellerine saglik canim.Sevgiyle kal:)